1.4.14

Dibuix a partir del diari / Dibujo a partir del periódico / Desenho a partir do jornal

Enganxar trossos de paper de diari en cartolines i convidar els nens a completar el dibuix: una manera senzilla de potenciar la creativitat.

Pegar trozos de papel de periódico en cartulinas e invitar a los niños a completar el dibujo: una manera sencilla de potenciar la creatividad.

Colar pedaços de papel de jornal em cartolinas e convidar os pequenos a completar o desenho: uma maneira simples de potenciar a criatividade.

 


7 comentaris:

  1. és una proposta xulïssima , molt creativa.
    Gràcies !!!

    ResponElimina
  2. Que ideia tão criativa! Gostei muito. Vou experimentar com o F.
    Obrigada

    ResponElimina
  3. Una proposta genial!!! Jo la poso en pràctica segur!

    ResponElimina
  4. M'encanta, Inês! És una invitació a crear i a deixar fluïr la creativitat! Quantes coses caben en un trosset de diari!

    ResponElimina
  5. Una manera MOLT interessant de potenciar la creativitat! m'encanta i me la copío
    Ptns

    ResponElimina
  6. Sí, proveu-ho, que és una proposta molt senzilla i que encanta als nens! I si es fa a classe, encara millor, per mostrar que cadascú és únic i que els resultats mai no seran iguals! No és el primer cop que ho fem (http://mamarecicla.blogspot.com.es/2012/10/collages-i-imaginacio.html) i els resultats sempre ens sorprenen! Una abraçada a totes! ;)

    ResponElimina
  7. Ostres, quina bona idea! A casa els he proposat als nens fer dibuixos amb imatges retallades, només com a punt de partida de treball, però amb retalls "abstractes", sense forma definida em sembla molt suggeridor.

    ResponElimina