27.1.14

Mitjons per vestits / Calcetines por vestidos / Meias por vestidos


 Maria, una seguidora de mamà recicla, a propòsit d’aquest post, ens va dir que feia roba per a les nines de les seves filles a partir de mitjons vells on retallava tres forats per fer passar el cap i els braços. Doncs ho vam provar, entusiasmadíssims amb la facilitat del procediment i l’èxit dels resultats. La Carolina té ara un vestuari completíssim ¡a partir de mitjons reciclats!

Maria, una seguidora de mamá recicla, a propósito de este post, nos dijo que hacía ropa para las muñecas de sus hijas a partir de calcetines viejos en los que recortaba tres agujeros para hacer pasar la cabeza y los brazos. Pues lo probamos, entusiasmadísimos con la facilidad del procedimiento y el éxito de los resultados. Carolina tiene ahora un vestuario completísimo ¡a partir de calcetines reciclados!

Maria, uma seguidora de mamã recicla, a propósito deste post, disse-nos que fazia roupa para as bonecas das suas filhas a partir de meias velhas às quais cortava três buracos para passar a cabeça e os braços. Então decidimos experimentar isso, entusiasmadíssimos com a facilidade do procedimento e o êxito dos resultados. A Carolina tem agora um vestuário completíssimo a partir de meias recicladas!

6 comentaris:

  1. Reina quin vestuari! increíble les coses maques que es poden fer amb materials reciclats
    Ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha estat idea d'una seguidora del blog!
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Quina gràcia!!! Això ho feia jo quan era petita... Uns jerseis per la Nancy que ara ha heredat la meva filla per a les seves nines... Genials!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, hem de recuperar les coses més senzilles... (A casa també teníem una Nancy, que era la nina de la meva germana del mig!)
      Una abraçada!

      Elimina
  3. Que divertits! La Carolina està estupenda!

    ResponElimina
  4. Ah, que boa ideia! E as bonecas que ficam tão fashion! :)

    ResponElimina