20.6.12

Noves corones d'aniversari / Nuevas coronas de aniversario / Novas coroas de aniversário

Hem tornat a fer corones en goma EVA per a 10 nens de P3 de l'escola de l'Anna, que celebraven els seus 4 anys amb una festa comuna.

Volvimos a hacer coronas en goma EVA para 10 niños de P3 del colegio de Anna, que celebraban sus 4 años en una fiesta común.

Voltámos a fazer coroas em espuma EVA para 10 meninos da escola da Anna, que celebravam os seus 4 anos com uma festa em conjunto.


D'una manera molt ràpida, únicament amb goma EVA, tisores i grapadora, ¡hem fet aquestes 10 corones noves que els han donat a tots la il·lusió de ser els verdaders reis de la festa!

De una manera muy rápida, únicamente con goma EVA, tijeras y grapadora, ¡hicimos estas 10 coronas nuevas que les dieron a todos la ilusión de ser los verdaderos reyes de la fiesta!

De uma maneira muito rápida, unicamente com espuma EVA, tesouras e agrafador, fizemos estas 10 coroas novas que deram a todos a sensação de ser os verdadeiros reis da festa! 

11 comentaris:

  1. ¡Gracias Ana, y la verdad es que son muy rápidas de hacer!

    ResponElimina
  2. Ha sigut una gran sorpresa coneixer mamarecicla, un bloc molt creatiu i plè de bones idees pels més petits! enhorabona Inês i moltísimes gràcies per la vostra participació! una abraçada:)

    ResponElimina
  3. Gràcies Marisol! Quan s'obre l'aixeta de la creativitat, tot ens pot servir per crear! El teu blog és fantàstic! Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Inês,
    he fet un enllaç amb una imatge des del Bloc "Fer de Mestres" per il·lustrar l'entrada sobre les corones que fem en els aniversaris a l'escola.
    http://ferdemestres.blogspot.com.es/2012/10/els-aniversaris-lescola.html
    Si no et sembla correcta fes-me mail cbonet1@xtec.cat i la retiraré.
    Una abraçada de dissabte.
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Carme, per citar Mamà Recicla. Ha estat una bona sorpresa conèixer el teu blog, super interessant! Una abraçada, Inês

      Elimina
  5. Que bonitas y originales.

    ResponElimina
  6. M'encanten! Però per nens de 4 anys potser millor enganxar-ho amb silicona en comptes de grapes, no? Molt xules!

    ResponElimina
  7. Un poco cutres con las grapas

    ResponElimina
  8. Jo també penso que amb silicona queden més bé.
    La idea és molt xula, gràcies per compartir.

    ResponElimina